Creativitate prin desen, culoare şi mandale de lumină

Descoperirea calităţilor noastre nebănuite.

Cursul este destinat atât adulţilor cât şi copiilor.

mandala creativitate

Cercetările arată că până la ora actuală doar 10% din capacitatea creierului uman este folosit. Se ştie despre el că emite pe mai multe lungimi de undă, produce curenţi sub formă de energie electrică, nu doarme niciodată (când conştientul doarme, este activ subconştientul), poate acumula mereu noi cunoştinţe, poate evolua şi îşi poate dezvolta noi aptitudini.

Creierul uman este alcătuit din trei părţi: arhicortexul şi cele două emisfere, stângă şi dreaptă, ale neocortexului. Emisfera dreaptă este sediul funcţiilor creative şi imaginative iar emisfera stângă este sediul raţionalului şi al gândirii abstracte. Creierul drept percepe lucrurile global, iar cel stâng analizează totul pe bucăţele. Omul modern funcţionează mai mult cu lobul stâng, supremaţie ce pare a fi determinată de elemente sociale, rezultând de aici o percepţie imperfectă asupra realităţii.

La ce ne ajuta sa ne dezvoltam creativitatea?
pasăre Creativitatea ne poate ajuta sa luam decizile cele mai corecte pentru noi, ne da posibilitatea de a vedea mai multe oportunitati si cai.

Emisfera dreaptă a creierului poate fi stimulată prin diverse metode care ţin în principal de exersarea imaginaţiei şi a creativităţii, precum şi de interiorizare: muzică, dans, artă în general, izolare senzorială, meditaţie, concentrare, relaxare.

în acest seminar ne vom întâlni cu creativitatea noastră, descoperită sau nu, prin desen cât şi prin mandale de lumină. Vom da frâu liber imaginatiei pentru câteva ore şi vom explora interiorul nostru într-un mod foarte simplu şi plăcut.

Programul:

Atelier pentru copii – primul modul
Atelier pentru adulţi – al doilea modul
Atelier pentru adulţi şi copii – al treilea modul
Acest atelier va fi destinat atât copiilor cât şi adulţilor.
Este un atelier prin care copiii îi vor învăţa pe adulţi prin desen şi imaginaţie.

data program localitate loc preţ contact
vezi mai jos – Bucureşti Str. Vişinilor nr.17, sector 2
(zona Hala Traian/ tramvaiele 5, 14) 300 lei office@floarea-vietii.ro
Preţul nu include cazare sau masă!

Termenul limită de înscriere: 15 zile înainte de data stabilită de începere a seminarului.

Taxa de participare se va plăti astfel:

40% în contul specificat în formularul de înscriere respectiv
60% în prima zi de workshop

Pentru a planifica şi organiza cât mai bine aceste evenimente sunteţi rugaţi să vă înscrieţi, în caz contrar vom fi puşi în situaţia de a nu vă acorda suportul de curs sau organizarea evenimentelor va fi defectuoasă . Se pot considera înscrise oficial la acest seminar doar persoanele care au completat formularul de participare, au achitat avansul şi au primit confirmarea prin e-mail.

Pentru înscriere vă rugăm:

să completaţi şi să trimiteţi formularul de înscriere prin e-mail la office@floarea-vietii.ro
să achitaţi 40% din contravaloarea taxei de participare;
să trimiteţi dovada efectuării plăţii prin e-mail la : office@floarea-vietii.ro, pentru a fi înscris oficial. în cel mai scurt timp veţi primi prin e-mail confirmarea înscrierii (respectiv a plăţii efectuate de dumneavoastră.)

Dacă vă înscrieţi la mai multe seminarii până la data limită de înscriere, puteţi beneficia de o reducere de 15% la unul dintre acestea!

După data limită de înscriere, puteţi să vă înscrieţi la unul dintre seminariile prezentate, dar date fiind modificările necesare ce vor interveni în organizarea seminariilor, costurile vor creşte cu 15%.

Observaţie: evenimentul se va organiza dacă există un grup de minimum 10 persoane înscrise.

Persoane de contact: Roberta Neamţu, 0722330652, roberta.neamtu@floarea-vietii.ro, roberta_neamtu@yahoo.com