Numerologie

O introspecţie în lumea numerelor

Universul este număr, formă, culoare şi sunet.
Primul este numărul.
Cuvantul număr inseamnă a număra, a povesti.
Astfel, numerele spun poveşti.

Numărul nu reprezintă doar o cantitate pe care o adunăm, o multiplicăm sau o împărţim, el are şi un conţinut. Este o fiinţă şi putem rezona cu ea, deoarece lucrează cu noi. Este un purtător de informaţii şi în acelaşi timp un intermediar.

Numerele sunt clare, pure, incoruptibile, fără sentimente şi emoţii.

Este foarte greu, aproape imposibil de a recunoaşte şi de a înţelege în totalitate esenţa sau fiinţa unui număr.

S-au scris multe cărţi despre numere şi fiecare carte îşi prezintă punctul de vedere, şi credeţi-mă există multe opinii. Este foarte bine aşa, deoarece fiecare intră pe propria uşă în această ştiinţă a numerologiei.

Nu intenţionez să scriu o carte despre numerologie, prin care să analizaţi sau să interpretaţi nume sau zile de naştere.

Doresc să prezint o altă modalitate, un alt drum pentru a înţelege, a descoperi şi a crea legături cu esenţa numerelor.

Acest material este gândit ca o prezentare, care oferă elevului un material de bază, şi oportunitatea de a descoperi ulterior legăturile şi ştiinţa care se ascund în spate.

În timp ce scriam această prezentare, am simţit intenţiile numerelor. Într-un mod simplu şi jucauş mi-au arătat cum le pot combina şi ce au ele de povestit.

Tot acest timp m-am concentrat însă pe esenţă, renunţand la formulele matematice complicate.

Invit învăţăceii de a continua aceste cercetări. Acest material nu ridică dreptul de perfecţiune sau finalizare.

În principiu, doresc să spun, cum că acest material este gândit în primul rând pentru a ânţelege conţinutul numerelor mental, emoţional şi pentru a folosi acestea în propriul proces de evoluţie.

Din propria mea experienţă cu numerele ştiu că energia numerelor poate activa procese de evoluţie şi chiar elimină anumite blocaje.

Această prezentare este în special pentru cei care au absolvit acest seminar „Numerele povestesc”.

Nu este permisă modificarea, copierea sau prezentarea în public a conţinutului.

Doresc din toată inima învăţăceilor mei, multă bucurie şi cât mai multe experienţe pozitive şi interesante în drumul lor către aceste fiinţe numite numere.

De asemenea doresc să amintesc că am o abordare foarte personală în universul matematic al numerelor. Am reuşit să combin multe informaţii, lăsand astfel numerele să vorbească.

Am citit multe cărţi despre numerologie, despre numere, şi am acumulat multe informaţii utile. Însă doar cand am început să „mă joc” cu numerele, ele au început să-mi povestească propria istorie.

În acest material am combinat cunoştinţele mele cu cele a lui Guggisberg şi a doamnei Hella Hoppeler.

Ursula Irrgang

Conţinutul prezentarii
Această prezentare descrie numerele de la 1 pîna la 113 şi relaţia lor cu:

cifrele prime
numerele tatălui
a elementelor, a greutăţii atomice şi a numerelor de frecvenţă
a planetelor
descompunerea şi împărţirea lor
a geometriei
cele 20 de arhetipuri şi cele 13 sunete din calendarul Maya

Despre numerele prime:
După spusele Dr. Peter Plichta, numerele 2 şi 3 de fapt, nu sunt numere prime. De aceea eu le-am numit numere creatoare, din ele se nasc toate celelalte numere:

1 = 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 39 …
2 = 4, 8, 10, 14, 16, 20, 22, 26, 28, 32 …
3 = 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 …

Numerele 1, 2 şi 3 reprezintă începutul a trei grupuri egale de numere şi de aceea sunt considerate numere prime.
Numerele din primul rând se pot împărţi prin ele însele.
Numerele din al doilea rând se pot împărţi prin numărul 2.
Numerele din rândul al 3-lea se pot împărţi prin numărul 3.

data program localitate loc preţ contact
vezi mai jos – Bucureşti va fi anunţat ulterior 200 euro office@floarea-vietii.ro
Preţul nu include cazare sau masă!

Data evenimentului se va stabili după prezentarea intenţiei Dvs. de a participa la acest eveniment. Această dată va fi şi în funcţie de formarea unui grup de minimum 10 persoane înscrise, precum şi de posibilitatea lectorului de a susţine seminarul.

Dacă s-a stabilit data evenimentului, aţi achitat avansul şi dar aţi confirmat participarea la eveniment în data stabilită- restituirea avansului se poate face astfel:

când retragerea se face cu 10 zile înainte, avansul se va restitui menţinând 10% din sumă pentru cheltuieli administrative;
când retragerea se solicită cu 1 săptămână înainte de începerea seminarului, avansul nu se mai returnează datorită imposibilităţii realizării unor modificari administrative.

în cazul în care aţi achitat avansul şi NU aţi confirmat participarea la semniar în data stabilită, puteţi opta pentru participarea la o data stabilita ulterior a evenimentului la care v-aţi înscris sau la alt eveniment organizat.

Taxa de participare se va plăti astfel:

40% în contul specificat în formularul de înscriere respectiv
60% în prima zi de workshop

Pentru a planifica şi organiza cât mai bine aceste evenimente sunteţi rugaţi să vă înscrieţi, în caz contrar vom fi puşi în situaţia de a nu vă acorda suportul de curs sau organizarea evenimentelor va fi defectuoasă . Se pot considera înscrise oficial la acest seminar doar persoanele care au completat formularul de participare, au achitat avansul şi au primit confirmarea prin e-mail.

Pentru înscriere vă rugăm:

să completaţi şi să trimiteţi formularul de înscriere prin e-mail la office@floarea-vietii.ro
să achitaţi 40% din contravaloarea taxei de participare;
să trimiteţi dovada efectuării plăţii prin e-mail la : office@floarea-vietii.ro, pentru a fi înscris oficial. în cel mai scurt timp veţi primi prin e-mail confirmarea înscrierii (respectiv a plăţii efectuate de dumneavoastră.)

Dacă vă înscrieţi la mai multe seminarii până la data limită de înscriere, puteţi beneficia de o reducere de 15% la unul dintre acestea!

După data limită de înscriere, puteţi să vă înscrieţi la unul dintre seminariile prezentate, dar date fiind modificările necesare ce vor interveni în organizarea seminariilor, costurile vor creşte cu 15%.

Persoane de contact: Roberta Neamţu, 0722330652, roberta.neamtu@floarea-vietii.ro, roberta_neamtu@yahoo.com