Eu aici si acum

Cum să faceţi faţă stresului şi să-l evitaţi

Situaţia:
Noi trăim într-o lume care este din ce în ce mai pretenţioasă. Mediul în care ne desfăşurăm activitatea se schimbă în mod constant. Situaţia economică devine şi mai provocatoare. Presiunea zilnică este îngrozitoare datorită programelor foarte strânse, volumului mare de muncă, a şirului lung de responsabilităţi, mobilităţii, expunerii la zgomot, etc.

Consecinţele:
Stresul fizic, mental şi emoţional cauzat de toate aceste influenţe îşi cere tributul. De cele mai multe ori atenţia noastră se focalizează pe lumea din exterior. Noi nu mai suntem deloc conştienţi de interesele şi nevoile noastre interioare. Cu toate că suntem aprovizionaţi cu tot ceea ce trupurile noastre au nevoie, şi avem un sistem medical foarte bine dezvoltat, din ce în ce mai mulţi oameni se îmbolnăvesc. Scade motivaţia şi capacitatea de a trăi pe deplin viaţa.

O cale către puterea interioară şi vitalitate:
Cu cât ne odihnim în centrul nostru şi avem acces la forţele şi resursele noastre interioare, cu atât suntem mai puternici şi echilibraţi, înfruntând cu mai multă uşurinţă provocările de zi cu zi. Bucuria noastră de a trăi creşte. Liniştea interioară ne afectează pozitiv starea noastră de a fi. Atunci când învăţăm să fim atenţi la gândurile şi emoţiile noastre, le putem influenţa în mod conştient. Ajungem la o atitudine pozitivă şi la un simţ al umorului dezvoltat – sănătatea, satisfacţia şi motivaţia interioară cresc direct proporţional.

În timpul acestei zile vom lucra cu metode diferite:

Învăţăm cum să devenim treji şi conştienţi de procesele mentale şi emoţionale
Direcţionăm conştienţa în mod voit pentru a influenţa aceste procese
Exerciţii fizice pentru a relaxa corpul
Metode de experimentare a armoniei interioare

Acest atelier sprijină participanţii în a înţelege conştient presiunile şi provocările vieţii. Aceasta creează fundamentul prin care putem mânui, iar în final să reducem sau să evităm stresul. Exerciţiile pe care le vom experimenta în această zi se pot folosi zilnic.

Roberta Mirela Neamţu: economist, mediator, artist plastic şi terapeut holistic.

Camelia Daniela Cioba: educator Waldorf, jurnalist şi terapeut holistic.

Program:

sâmbătă: 18:00 – 21:00
duminică: 9:30 – 14:00

data program localitate loc preţ contact
vezi mai jos – Bucureşti Str. Vişinilor nr.17, sector 2
(zona Hala Traian/ tramvaiele 5, 14) 110 euro office@floarea-vietii.ro
Preţul nu include cazare sau masă!

Termenul limită de înscriere: 15 zile înainte de data stabilită de începere a seminarului.

Taxa de participare se va plăti astfel:

40% în contul specificat în formularul de înscriere respectiv
60% în prima zi de workshop

Pentru a planifica şi organiza cât mai bine aceste evenimente sunteţi rugaţi să vă înscrieţi, în caz contrar vom fi puşi în situaţia de a nu vă acorda suportul de curs sau organizarea evenimentelor va fi defectuoasă . Se pot considera înscrise oficial la acest seminar doar persoanele care au completat formularul de participare, au achitat avansul şi au primit confirmarea prin e-mail.

Pentru înscriere vă rugăm:

să completaţi şi să trimiteţi formularul de înscriere prin e-mail la office@floarea-vietii.ro
să achitaţi 40% din contravaloarea taxei de participare;
să trimiteţi dovada efectuării plăţii prin e-mail la : office@floarea-vietii.ro, pentru a fi înscris oficial. în cel mai scurt timp veţi primi prin e-mail confirmarea înscrierii (respectiv a plăţii efectuate de dumneavoastră.)

Dacă vă înscrieţi la mai multe seminarii până la data limită de înscriere, puteţi beneficia de o reducere de 15% la unul dintre acestea!

După data limită de înscriere, puteţi să vă înscrieţi la unul dintre seminariile prezentate, dar date fiind modificările necesare ce vor interveni în organizarea seminariilor, costurile vor creşte cu 15%.

Observaţie: evenimentul se va organiza dacă există un grup de minimum 10 persoane înscrise.

Persoane de contact: Roberta Neamţu, 0722330652, roberta.neamtu@floarea-vietii.ro, roberta_neamtu@yahoo.com