Introducere în Sărurile minerale Schüssler

prezentat de Gerhild Baloşan

Acest seminar se adresează tuturor persoanelor care sunt interesate de propria sănătate, terapeuţilor din diferite sisteme de vindecare, şi nu în ultimul rând terapeuţilor şi practicanţilor din domeniul frumuseţii, wellness.

Mai preţioasă decât toate este sănătatea!

În timpul acestui seminar veţi fi introduşi în tainele biochimiei naturale.

Este un sistem de vindecare natural, recunoscut şi apreciat încă din perioada primului război mondial, care a fost înfiinţat de Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler, fondatorul Biochimiei.

Chiar de atunci a fost considerat un sistem de bază, până în momentul în care a fost dat la o parte de industria farmaceutică, unde a devenit prioritara tratarea omului, şi nu neaparat vindecarea lui.

Cu toate că industria farmaceutică este cea care se află în top, Sărurile minerale Schüssler sunt mereu prezente şi pentru multe persoane, de neuitat.

Redescoperiţi vindecarea şi frumuseţea naturală!

Veţi afla ce înseamnă să VINDECI cu adevărat!

Vindecarea adevărată începe direct de la sursă, şi nu se face doar prin tratarea simptomelor.

Vindecarea încorporează trupul, sufletul şi spiritul!

Într-un mod uşor şi pe înţelesul tuturor veţi primi „UNELTELE” necesare pentru a folosi singuri sărurile minerale.

Veţi învăţa să acordati atenţie semnelor care apar pe faţă, care indica o carenţă minerală, cu mult timp înainte ca aceasta să fie vizibilă în sânge.

Introducere în Sărurile Minerale Schüssler:

acţiunea acestora
scurtă prezentare a sărurilor
acţiunea lor în caz de boală
folosirea preventivă
terapia cu sărurile minerale
alifii/creme naturale care conţin săruri minerale
care sunt semnele analizei faciale;
diagnostic facial pentru participanţi
întreţinerea frumuseţii cu ajutorul alifiilor naturale

Şedinţe particulare pentru analiza facială, simptome şi recomandarea terapeutică pot fi rezervate pe adresa: gerhildb@yahoo.de. Costul unei şedinţe: 35 Euro; durata: 30 de minute. Şedinţa detaliată, inclusiv analiza feţei, analiza simptomelor şi recomandare terapeutică: 60 Euro/oră.

Grup/Forum: health.groups.yahoo.com/group/Aiki-therapie/

Pentru alte informaţii: www.ai-ki-naturalhealing.com
data program localitate loc preţ contact
vezi mai jos Bucureşti va fi anunţat ulterior 120 euro office@floarea-vietii.ro
Preţul nu include cazare sau masă!

Data evenimentului se va stabili după prezentarea intenţiei Dvs. de a participa la acest eveniment. Această dată va fi şi în funcţie de formarea unui grup de minimum 10 persoane înscrise, precum şi de posibilitatea lectorului de a susţine seminarul.

Dacă s-a stabilit data evenimentului, aţi achitat avansul şi dar aţi confirmat participarea la eveniment în data stabilită- restituirea avansului se poate face astfel:

când retragerea se face cu 10 zile înainte, avansul se va restitui menţinând 10% din sumă pentru cheltuieli administrative;
când retragerea se solicită cu 1 săptămână înainte de începerea seminarului, avansul nu se mai returnează datorită imposibilităţii realizării unor modificari administrative.

în cazul în care aţi achitat avansul şi NU aţi confirmat participarea la semniar în data stabilită, puteţi opta pentru participarea la o data stabilita ulterior a evenimentului la care v-aţi înscris sau la alt eveniment organizat.

Taxa de participare se va plăti astfel:

40% în contul specificat în formularul de înscriere respectiv
60% în prima zi de workshop

Pentru a planifica şi organiza cât mai bine aceste evenimente sunteţi rugaţi să vă înscrieţi, în caz contrar vom fi puşi în situaţia de a nu vă acorda suportul de curs sau organizarea evenimentelor va fi defectuoasă . Se pot considera înscrise oficial la acest seminar doar persoanele care au completat formularul de participare, au achitat avansul şi au primit confirmarea prin e-mail.

Pentru înscriere vă rugăm:

să completaţi şi să trimiteţi formularul de înscriere prin e-mail la office@floarea-vietii.ro
să achitaţi 40% din contravaloarea taxei de participare;
să trimiteţi dovada efectuării plăţii prin e-mail la : office@floarea-vietii.ro, pentru a fi înscris oficial. în cel mai scurt timp veţi primi prin e-mail confirmarea înscrierii (respectiv a plăţii efectuate de dumneavoastră.)

Dacă vă înscrieţi la mai multe seminarii până la data limită de înscriere, puteţi beneficia de o reducere de 15% la unul dintre acestea!

După data limită de înscriere, puteţi să vă înscrieţi la unul dintre seminariile prezentate, dar date fiind modificările necesare ce vor interveni în organizarea seminariilor, costurile vor creşte cu 15%.

Persoane de contact: Roberta Neamţu, 0722330652, roberta.neamtu@floarea-vietii.ro, roberta_neamtu@yahoo.com