Lecţia 10

10. Energia integrităţii

În Lecţia 10 vom explora care sunt acele schimbări pe care trebuie să le faceţi în viaţă, pentru a vă împlini cu adevărat menirea.

Fiind persoane indigo sau indigo-cercetaş, misiunea voastră este aceea de a aduce în lume noua energie a integrităţii. Detectorul vostru interior al adevărului este 100% corect. Voi şTIţI când cineva v-a înşelat… inclusiv atunci când v-aţi înşelat pe voi înşivă. Puterea indigo vă este alimentată de respectul de sine, de acel moment în care vă simţiţi bine în sinea voastră.

În această lecţie vom începe să eliberăm tot ceea ce v-ar putea diminua acest respect de sine. Deşi pare destul de înspăimântător să priviţi în interiorul vostru, vă asigurăm de faptul că veţi găsi acolo o adevărată comoară lîuntrică. Numai egoul este cel care vă va putea spune că ceva lipseşte sau este împuţinat, acolo, în interior. Sinele vostru Superior ştie adevărul: sunteţi o reflectare perfectă a Creatorului Divin! Există vreo părticică a vieţii voastre pe care nu o simţiţi că ar fi la locul ei? Aţi simţit vreodată ceva asemănător faptului că vă aflaţi în „alt film”, că viaţa voastră ar trebui să arate mult, mult diferit? Dacă este aşa, atunci o parte din viaţă nu vă este aliniată. şi aidoma cauciucurilor unei maşini care nu sunt calibrate, aceasta vă poate încetini sau împiedica progresul.

Prima parte a alinierii vieţii voastre vine dintr-o inventariere onestă a zonelor de nemulţumire. Când veţi face acest inventar, nu disperaţi şi nu vă îngrijoraţi de felul în care veţi rezolva situaţia. Doar concentraţi-vă asupra primului pas – acela prin care veţi decide zonele care au nevoie de a fi soluţionate. Este asemănător cu a merge printr-o casă, cu un carneţel în mână, pentru a decide care pereţi trebuie zugrăviţi. Doar făcând o listă, pereţii nu se vor zugrăvi de la sine. Asta vine mai târziu. Este exact acelaşi lucru cu ajustările, în viaţă. Egoul va încerca să vă spună că este nevoie de mult timp, pentru ca viaţa să vă fie vindecată. Aceasta din pricina faptului că egoul este prins în dimensiunea timpului şi a corpului fizic. Sinele vostru superior cunoaşte faptul că există un univers paralel, unde oricare lucru din viaţa voastră este deja vindecat. O dată ce vom face inventarul, pe parcursul acestei lecţii, vom putea apoi face ajustările care ne vor aduce aceş univers paralel care a fost deja vindecat, în propria noastră experienţă. Cu alte cuvinte aşteptaţi-vă la un miracol! Inventarul pe care îl veţi face cu ocazia exerciţiului pentru Lecţia 10 este un puternic pas pe calea revendicării puterii voastre indigo. Aceasta vă va spori respectul de sine, încrederea şi nivelele energetice. Vă va ajuta să puneţi în aplicare ceea ce ştiţi, ceea ce vă va fi de folos pentru a vă construi credibilitatea, în calitate de maestru sau vindecător spiritual.

Exerciţiul Lecţiei 10

Începând cu astăzi şi continuând pe durata a câteva zile, ţineţi lângă voi, oriunde v-aţi afla, un carneţel de notiţe. Examinaţi-vă unele părţi din viaţă pe care aţi vrea să le vindecaţi; de aceea trebuie să vă notaţi totul. Pe măsură ce veţi nota fiecare eveniment, completaţi-l cu următoarea menţiune: „Abandonez acum aceasta întrutotul Iubirii şi Înţelepciunii divine, cu toată credinţa. Este foarte probabil că veţi primi îndrumare divină, pentru a face câteva schimbări. Deocamdată, notaţi-vă doar sfatul primit. Nu a sosit timpul de a face schimbări radicale în viaţă. Aceasta va veni firesc şi armonios, prin acest proces. În Lecţia 11, vom continua cu procesul de vindecare şi realiniere. Nu uitaţi: chemaţi-i pe îngeri şi pe arhangheli, dacă aveţi nevoie de un spor în credinţă şi optimism – o puteţi face oricând.

Call Now Button