Lecţia 11

11. Bucuria de a vă pune în aplicare planurile

În Lecţia 11, vom continua cu procesul de vindecare şi realiniere. Nu uitaţi: chemaţi-i pe îngeri şi pe arhangheli, dacă aveţi nevoie de un spor în credinţă şi optimism – o puteţi face oricând.

Am discutat despre puterea integrităţii, despre cum vă va spori respectul de sine şi puterea indigo, pe măsură ce veţi vindeca zone ale vieţii voastre, care necesită o echilibrare. Confruntarea cu aceste zone este un prim pas pe calea vindecării lor, dar şi a însufleţirii misiunii voastre de viaţă. Scopul sufletului indigo este acela de a aduce în lume noua energie de aur a integrităţii. Această misiune începe cu voi. Ea înseamnă să vă menţineţi intenţia de a vă pune în aplicare planurile.

A vă pune în aplicare planurile implică demersul de a face ca acţiunile voastre să fie pe potriva codului vostru etic personal. Nu este vorba de a fi pe placul cuiva sau de a urma un set de reguli prestabilitae, de conduită în societate. A vă pune în aplicare planurile înseamnă să acţionaţi în aşa fel, încât să rămâneţi centraţi şi plini de pace. Ori de câte ori stomacul vi se strânge, corpul vă semnalează că undeva s-a manifestat un dezechilibru. Este vorba de un feedback constant emis de corpul vostru, pentru momentele când sunteţi sau nu vă sincronizaţi cu ceea ce spuneţi că vreţi. Fiind atenţi la reacţiile instinctive şi la semnele corpului fizic, veţi reuşi să aflaţi mai multe despre propriul vostru cod etic.

Iată care trebuie să vă fie liniile directoare pentru a trăi în pace, ele cuprinzând trei etape:

Stabiliţi-vă clar intenţia. Decideţi faptul că vreţi să va puneţi în aplicare planurile, că acest lucru este ceva la care ţineţi foarte mult. O dată ce aţi decis că doriţi să vă puneţi, într-un mod consecvent, planurile în aplicare, corpul vostru fizic şi universul se vor uni, pentru a vă ajuta să vă atingeţi acest ţel.
Observaţi-vă îndeaproape pentru a primi sugestiile şi semnalele venind de la corpul fizic. Aceasta ar putea implica să vă abţineţi de la orice substanţe chimice, acestea putând să vă atenueze acuitatea simţirii fizice şi emoţionale. Observaţi felul cum vă veţi simţi înainte, în timpul şi după tot ceea ce faceţi ceva. Instinctul se aseamănă unui compas care evoluează în jurul simţământului de pace. Un comportament vă poate ţine centrat asupra păcii sau vă poate scoate de pe fix, putâmdu-vă descentra, mai mult sau mai puţin.
Controlaţi şi reglaţi, după caz, modul de a vă comporta. În nici un caz nu trebuie să vă ruşinaţi pentru acele comportamente care vă îndepărtează de la calea păcii. Ceilalţi vă vor admira şi se vor simţi inspiraţi de exemplul vostru sănătos şi pozitiv al faptului că vă puneţi în aplicare, de fiecare dată, ce v-aţi propus. Fiind o persoană indigo sau indigo-cercetaş, v-aţi născut pentru a fi lider sau maestru spiritual. Cei mai puternici dintre lideri şi maeştri îi inspiră, de obicei, pe ceilalţi prin propriul exemplu. Deci, făcând ceea ce spuneţi că veţi face poate deveni o cale deosebit de puternică şi de inspirată de a ajuta planeta şi de a vă duce la bun sfârşit misiunea.

Exerciţiu pentru lecia 11

Meditaţi pe tema traducerii în fapte a spuselor voastre. Imaginaţi-vă cum zilnic vă veţi pune în aplicare ceea ce vreţi să faceţi cu adevărat. Cum merge, cum vă simţiţi? Notaţi orice gând, viziune sau simţământ care să vă fi fost trezite de această meditaţie. Afirmaţi cât mai frecvent:

Este doar vorba de a vă regla felul de a vă comporta, folosindu-vă compasul lăuntric al tihnei. Nu vă angajaţi decât în acele acţiuni care vă menţin centraţi şi în pace. Alţii vă vor admira şi se vor simţi inspiraţi de exemplul vostru pozitiv şi sănătos de a vă pune în aplicare ceea ce gândiţi. Imaginaţi-vă felul firesc şi uşor în care zilnic veţi pune în aplicare ceea ce doriţi cu adevărat. Cum vă simţiţi? Notaţi orice gând, viziune sau simţământ care vă va trezit de această meditaţie. Afirmaţi cât mai frecvent: „Îmi pun acum în aplicare ceea ce doresc cu adevărat, într-un mod confortabil, cu uşurinţă, bucurie şi pace. Acum devin pentru ceilalţi un minunat exemplu al păcii.”

Call Now Button