Lecţia 13

13.  Schimbarea percepţiei în scopul creării păcii

Rolul unui indigo-cercetaş este acela de a pregăti calea pentru percepţia Noii lumi, lumea pe care copiii indigo şi cristal o vor iniţia şi proclama, o lume a păcii şi compasiunii. Observaţi că am folosit sintagma „percepţia Noii lumi”. Este foarte important să înţelegem ce înseamnă aceasta, întrucât singurul mod de a ne duce la bun sfârşit misiunea pe care am ales-o dinainte de a ne naşte este acela de a înţelege care este ea. O dată ce am înţeles, ne putem alinia cu condiţiile necesare îndeplinirii ei.

Modalitatea unică şi suficientă este aceea de a saluta venirea Noii lumi, ca şi cum am şti că ea exiistă deja aievea. Singurul mod care trebuie să se schimbe, pentru ca ea să ni se dezvăluie este propria noastră percepţie sau – cu alte cuvinte – capacitatea noastră de a VEDEA ceea ce este, chiar în faţa ochilor.

Există momente, în vieţile noastre, când aceasta se poate face cu uşurinţă, iar altele, când acest lucur pare a fi imposibil şi de neatins. Rolul oricărei persoane indigo, cercetaş sau de alt tip, este acela de a învăţa cum să transmute situaţiile sau momentele, atunci când percepţia Noii lumi devine dificilă. Astfel vălul care ne separă, în aparenţă, de Noua lume se subţiază din ce în ce mai mult, pentru toţi. Cu alte cuvinte, disponibilitatea pe care o resimţim pentru percepţia Noii lumi uşurează acest proces pentru toată lumea. În final, este cel mai mare dar pe care îl putem oferi aproapelui nostru sau lumii însăşi.

Ne aflăm aici pentru a ne alinia viziunea cu Viziunea divină. Să nu ne lăsăm, deci, înşelaţi minimalizând acest gând. Ne aflăm aici pentru un Scop sfânt. Suntem emisari ai luminii, având una dintre cele mai importante misiuni din univers. Până acum am participat la crearea unei lumi care nici măcar nu există în Mintea divnă. Astfel am adăugat din energia noastră unei situaţii imposibile, iar acum devine aparent că această lume ireală este singura realitate existentă. Aici rezidă necesitatea misiunii pe care ne-am ales-o, misiunea de a percepe o Nouă lume, făcând ca aceasta să se manifeste pentru oricine.

Dar cum să împlinim acest ţel, când pacea/tihna pare a fi atât de departe? Am putea aduce aici zeci de unelte sau practici de eliberarea a acestor energi dar, în final, nu de unelte – oricât de simple ar fi acestea – avem noi nevoie. Nevoia adevărată – care se manifestă atât de acut – nu este recunoscută de obicei deloc. Iată de ce au cu adevărat nevoie Copiii, din partea noastră – să le fim alături, în legătură cu această cunoaştere, este singurul luru care va declanşa în oricine perceţia Adevăratei lumi. Dacă vom fi gata de a oferi acest dar, atunci toate lucrurile se vor aranja în matca lor, iar lumea viselor va dispărea de la sine.

Iată singurul lucru pe care trebuie să îl facem: Indiferent de cum par lucrurile, să şTIM că Voinţa divină este acum împlinită! Inspiraţi adânc şi spuneţi aceste cuvinte de mai multe ori. Ce înseamnă ele pentru voi? Nu vă folosiţi mintea, ci lăsaţi ca răspunsul să se ivească în inimă, pentru ca apoi el să prindă viaţă, punând stîpânire, cu o strălucire blândă, pe conştienţa voastră deplină. Ce s-ar întâmpla dacă aţi aborda orice situaţie care vă îndepărtează de pace, sau de ceea ce noi numim Noua lume, cu siguranţa că Voinţa divină se împlineşte în fiecare moment, indiferent de aparenţe? Aţi fi atunci mai deschişi către găsirea unor soluţii creatoare, decât dacă aţi încerca să soluţionaţi problema singuri? Poate vă veţi surprinde spunând ceva lipsit de sens minţii voastre care percepe totul, dar aceasta este soluţia perfectă pentru acest moment. Poate vă veţi trezi că sunteţi folosit, în mod firesc, drept un instrument al păcii sau drept un emisar al Luminii.

Mesajul acestei lecţii este simplu: Nu puteţi folosi regulile paradigmei vechi pentru a crea Noua Lume de compasiune şi pace pentru toate fiinţele. Trebuie însuşită o nouă metodologie, una care să fie aliniată cu Lumea pe care încercăm să o creăm. Acest lucru nu devine evident, nici nu poate fi practicat, atât timp cât nu am realizat faptul că TOTUL SE PETRECE EXACT CUM TREBUIE. Din acest punct al abandonului, putem să devenim agenţii unor noi căi, Noua lume ivindu-se într-un mod firesc. Cum vi se pare – simplu, nu? Sper că aşa vi se va părea, întrucât din multe puncte de vedere, aşa şi este.

Aţi ales să fiţi pe pământ, în aceste vremuri, pentru a lucra împreună cu alte suflete angajate pe calea instaurării păcii, acolo unde până acum a domnit conflictul. Singurul mod în care puteţi face aceasta este să Vedeţi Adevărata lume care este deja prezentă în inimile voastre. Atunci o vom saluta toţi, împreună.

Call Now Button