Lecţia 24

24. Să lucrăm cu Arhanghelul Mihail

Problema nr. 1 pe care am găsit-o la persoanele indigo (indigo-cercetaş) este susceptibilitatea acestora de a absorbi energiile joase. Invariabil, ori de câte ori sunt rugată să realizez o şedinţă de terapie pentru un indigo (indigo-cercetaş), descopăr că depresia sau alte dezordini provin din rămăşiţele psihice pe care le-au absorbit în corpurile lor fizice.

Fiind persoane extrem de sensibile, sunteţi mult mai înclinaţi să fiţi afectaţi de energii, decât media populaţiei. Având în vedere că sunteţi empatici, simţiţi energiile celorlalţi ca şi cum ar fi ale voastre. Fără să vă daţi seama, deveniţi depozitarul unor energii joase, mai ales când staţi în preajma unor oameni care abuzează de droguri sau alcool, care atrag spiritele legate de pământ.

Atunci când mă conectez cu persoane indigo, observ de obicei cum corpurile şi aurele lor sunt invadate de întuneric, de energii opace. E ca şi cum aceştia ar sta într-un nor de ploaie. Nu este atunci de mirare că se simt atât de deprimaţi!

Am intervievat, de asemenea, mulţi indigo suferind de insomnie, din pricina faptului că dormitoarele le sunt pline de spirite nedorite, aflate în vizită.

Soluţia pentru toate aceste situaţii este lucrul cu Arhanghelul Mihail, care ne supraveghează şi protejează, fără a aparţine vreunei religii sau vreunei anumite confesiuni. Mihail este un înger extrem de puternic şi nelimitat care vine la oricine îi cere ajutorul. Nu trebuie decât să vă gândiţi la numele lui, că el se şi află acolo! Puteţi chiar să îl rugaţi pe Mihail să fie permanent pe lângă voi şi atunci el aşa va face. Ar fi o bună idee, pentru că atunci v-ar putea proteja neîntrerupt faţă de de oricare din manifestările negativităţii.

Arhanghelul Mihail este sfântul patron a ofiţerilor de poliţie şi pentru un bun motiv: el oferă o protecţie completă, sporind curajul şi credinţa. Oricând vă simţiţi înfricoşat sau vulnerabil, cereţi ajutorul lui Mihail. Vă garantez că vă va răspunde afirmativ. Mihail poate, de asemenea, să vă sporească energia atunci când vă simţiţi neobişnuit de obosit, pentru că el curăţă orice scurgeri de energie şi descărcări provocate de teamă.

Arhanghelul Mihail se descurcă strălucit pentru reparaţiile de aparate mecanice şi electronice. Este un minunat prieten al tuturor! Am fost martora unor vindecări miraculoase care s-au petrecut o dată cu chemarea în ajutor a lui Mihail. Am văzut oameni care au putut renunţa la medicamente, care trăiesc acum mai fericiţi şi mai sănătoşi, graţie acestui proces. Puteţi să mai lucraţi cu Arhanghelul Mihail şi în legătură cu alte forme de terapie.

Temă

Rostiţi, fie cu voce tare, fie în minte:

„Arhanghele Mihail, te chem acum. Te rog curăţă şi aspiră orice entităţi, spirite legate de pământ, rămăşiţe psihice, legături eterice, atacuri psihice sau energii joase, din corpul meu fizic, din aura, din mintea, din emoţiile şi dimprejurul meu acum.”

Relaxaţi-vă un timp şi bucuraţi-vă de senzaţiile pe care le aveţi cât timp Mihail vă curăţă. Probabil că veţi observa cum corpul vă tremură, acesta fiind unul din semnele eliberării. După aceea, energia vă va fi sporită şi veţi putea observa cum starea de spirit vă este plăcută şi centrată. Înainte de a merge la culcare, în această seară, vă rog să rostiţi:

„Arhanghele Mihail, te rog să îmi ţii curată camera peste noapte. Te rog să veghezi, să mă protejezi şi să mă aperi. Te rog să intri în visele mele din această noapte şi să cureţi orice temeri care ar putea să mă împiedice să resimt pe deplin credinţa. Mihail, îţi mulţumesc.”

Call Now Button