Lecţia 25

25. Să lucrăm cu Arhanghelul Metatron

În ultima noastră lecţie, am învăţat cum să lucrăm cu Arhanghelul Mihail, despre faptul că este specialitatea sa aceea de a curăţa teama şi efectele ei asupra minţii şi corpului. Reamintiţi-vă să îl chemaţi pe Mihail, ori de câte ori vă simţiţi vulnerabili sau neobişnuit de obosiţi. În această lecţie, vom învăţa să lucrăm şi cu Arhanghelul Metatron. Metatron este cel care îi supraveghează şi protejează pe indigo şi indigo-cercetaşi. El, aidoma tuturor arhanghelilor şi maeştrilor înălţaţi, este capabil de a ajuta pe fiecare persoană care îl cheamă.

Metatron este unul dintre cei doi arhangheli care au fost cândva oameni muritori şi care s-au ridicat pe tărâmul arhanghelilor, după încheierea vieţii lor pământeşti. Aceasta s-a putut petrece, deoarece Metatron şi-a trăit viaţa ca şi cum ar fi fost un arhanghel pământean, acceptând şi folosindu-şi pe deplin puterea spirituală. Cât timp s-a aflat pe pământ, Metatron a fost profetul Enoch. Viaţa sa este discutată în textele mistice ale evreilor, inclusiv în Cartea lui Enoch şi în Kabbalah. Metatron este unul din arhanghelii primari din Pomul Kabbalistic al Vieţii. Arhanghelul Metatron îi ajută pe cei indigo (indigo-cercetaşi), privitor la talentele organizatorice.

Dacă îi veţi cere ajutorul, Metatron vă va ajuta cu dragă inimă, pentru a deveni mai organizat cu scopul vieţii voastre şi cu obiectivele sufletului vostru. El va lucra cu Arhanghelul Mihail, pentru a îndepărta acele activităţi consumatoare de timp şi acele relaţii toxice, astfel încât să vă rămână mai mult timp şi energie pentru activităţile „A” – potrivit celor statornicite într-una din lecţiile anterioare.

Metatron vă poate, de asemenea, spori motivaţia spre a vă îmbunătăţi viaţa. Dacă aţi dorit vreodată să faceţi exerciţiu fizic, să mâncaţi mai sănătos, să vă detoxificaţi sau să vă puneţi mai bine viaţa în ordine, chemaţi-l pe Metatron, pentru a el vă creşte motivaţia pentru realizarea acestor deziderate.

Aceşti doi arhangheli, Mihail şi Metatron, vă mai pot ajuta să vă reamintiţi şi să vă înţelegeţi scopul vieţii. Dacă aveţi vreo confuzie, în legătură cu mersul carierei, chemaţi-i pe aceşti doi arhangheli, să vă clarifice. Le veţi auzi răspunsurile în inima şi în simţămintele voastre instinctive, iar acestea vă vor călăuzi către pasiunile şi interesele voastre naturale, într-un fel care vă va aduce binecuvântare şi vouă, şi lumii din jur.

Tema lecţiei

Metatron lucrează cu o formă geometrică făcută din lumină şi numită „Cubul lui Metatron”, pe care el o foloseşte pentru a curăţa, aidoma unui coşar care îşi foloseşte peria. În tema acestei lecţii, veţi lucra cu Metatron pentru a vă curăţa chakrele, pentru a vă ajuta să vă ridicaţi nivelul energetic, să vă menţineţi pozitive starea de spirit şi viziunea asupra lumii, pentru a vă trezi pe mai departe capacităţile psihice.

Aflaţi într-un loc liniştit şi ferit, rostiţi mental: „Arhanghele Metatron, te chem acum. Te rog, desfăşoară-ţi Cubul tău sacru. Îmi deschid acum chakra coroană din creştetul capului şi îngădui intrarea, pe acolo, a cubului tău care se învârteşte în jurul axei sale.”

Inspiraţi şi expiraţi profund, cu ochii închişi, în timp ce Cubul lui Metatron vă va curăţa toate toxinele, energiile joase sau rămăşiţele provenite din chakre. Veţi simţi, mai mult ca sigur, o schimbare în presiunea aerului, zvâcnituri în corp şi alte senzaţii, în timp ce are loc curăţarea. Acest lucru este normal şi este un semnal pozitiv că are loc eliberarea.

Puteţi face această curăţare, cu ajutorul lui Metatron, cât de des doriţi. Chemaţi-i des pe Metatron şi pe Mihail, reţinând faptul că ei sunt întotdeauna disponibili pentru oricine, de vreme ce nu au nici un fel de restricţie în timp sau spaţiu. Ei vă iubesc şi doresc să vă ajute prin orice mijloc v-ar aduce liniştea.

Call Now Button