Lecţia 27

27. Putere şi sensibilitate

De-a lungul acestui curs, am subliniat darurile care sunt inerente sensibilităţii voastre. Aveţi capacităţi naturale de a conversa cu îngerii, de a fi empatici şi plini de compasiune, de a primi îndrumare divină, cu privire la scopul vieţii. Sunteţi iubitori ai păcii şi aducători ai tihnei. Dar sunteţi şi puternici şi puteţi deveni şi mai puternici dacă aveţi bine grijă de voi printr-o dietă sănătoasă, exerciţiu fizic şi somn.

Atât puterea, cât şi sensibilitatea vă sunt necesare misiunii de viaţă. Puterea fără sensibilitate duce la acţiuni lipsite de vreo noimă. Sensibilitatea lipsită de putere creează o slabă încredere în sine. Totuşi prin combinarea lor, cele două vă fac imbatabili!

Iată aici câteva modalităţi de a continua edificarea şi echilibrarea darurilor de putere şi sensiblitate, pe care le aveţi:

Evitaţi orice conversaţie negativă interioară sau cu alţii. Aici se include bârfa, denigrările şi glumele la adresa voastră şi a celorlalţi.
ţineţi-vă promisiunile faţă de voi înşivă şi faţă de alţii. Este una din cele mai rapide căi ducând la respectul de sine.
Faceţi zilnic exerciţiu fizic.
Mâncaţi conştient, adică, fiţi atenţi atunci când mâncaţi sau beţi, astfel încât să simţiţi pe loc cum alimentele sau lichidele vă afectează starea de spirit şi nivelele energetice. Reglaţi-vă astfel dieta, pentru a găsi care sunt alimentele care vă menţin energia şi viziunea asupra vieţii la nivele specifice stării de fericire şi sănătate.
Chemaţi-l în mod regulat pe Arhanghelul Mihail, pentru a vă curăţa corpul fizic şi spaţiul vital de orice energii joase pe care le-aţi fi absorbit.
Urmaţi întotdeauna îndrumarea pe care o primiţi prin intermediul unor gânduri, simţăminte sau viziuni repetitive care vă cer să îmbunătăţiţi o situaţie.
Nu daţi niciodată ascultarea acele voci care vă spune: „Cine Eu?” – aceea care vă pune la îndoială autoritatea sau competenţa.
Evitaţi, dacă este posibil, orice substanţe chimice. Ele vă tocesc atât sensibilitatea, cât şi puterea.
Cereţi ajutorul îngerilor în orice. Ei doresc să vă ajute în orice v-ar aduce pacea, indiferent cât de importantă sau măruntă ar fi solicitarea. Dacă nu contravine liberului arbitru al altei persoane, îngerii vă vor împlini întotdeauna solicitările.

În loc de a-i judeca pe alţii, rugaţi-vă pentru sănătatea şi fericirea lor. Vă veţi simţi toţi mai bine, ca rezultat al adoptării acestei rute pozitive, în relaţii. Această lecţie este plină de sugestii pentru acţiune, în locul exerciţiilor care încheie, de obicei, fiecare lecţie. Aproape aţi terminat cursul – felicitări şi tot înainte!

Call Now Button