Lecţia 3

3.Cum să ne reamintim şi să ne revendicăm obiectivul vieţii noastre

Aţi venit deci pe pământ dotat/ă cu talente şi aptitudini de care lumea are o mare nevoie acum. în această lecţie ne vom ocupa de obiectivul vieţii voastre. Este un subiect care va fi explorat şi în alte lecţii ce urmează. Fiecare aveţi două tipuri de obiective. Primul este legat de „misiunea de creştere personală”, adică este vorba de unele lecţii personale pe care le aveţi de învăţat în această viaţă, pentru a ajuta la creşterea generală a sufletului. De exemplu, s-ar putea să vă aflaţi aici pentru a învăţa câte ceva despre răbdare sau iertare.

Fiecare din noi are o misiune personală de creştere, legată de ceea ce a venit fiecare să înveţe. Totuşi, numai lucrătorii în lumină (generaţia anterioară celei indigo) şi persoanele indigo au şi „misiuni globale” care sa adaugă misiunii lor de creştere personală.

Misiunea globală se referă la faptul că aţi venit pe pământ pentru a fi de folos, pentru a-i ajuta pe oameni, animale sau mediul înconjurător. Alţi oameni probabil că nu vă vor înţelege pornirea şi dorinţa voastră de a vă ajuta aproapele. Acest lucru se întâmplă din pricină că aceia nu se află aici, pe pământ, decât pentru misiunea lor de creştere personală.

Misiunea voastră globală ar putea fi sau nu reprezentată printr-o carieră plătită. Dacă nu vă place slujba pe care o aveţi în prezent şi doriţi să vă petreceţi mai mult timp cu activităţile spirituale, este ceva lesne de înţeles. Acest subiect va fi abordat şi în unele din lecţiile noastre viitoare.

Deocamdată, să începem prin a ne concentra pe simpla reamintire a misiunii noastre globale. Lăsaţi să se ducă orice gânduri legate de bani, carieră sau venit. De acelea ne vom ocupa mai târziu. Concentraţi-vă pur şi simplu pe dorinţa de a fi utili, de a fi de folos lumii.

Temă pentru Lecţia 3:

Scrieţi undeva răspunsurile la următoarele întrebări:

Ce îţi doreai să te faci atunci când erai copil?
Pe cine invidiezi sau admiri?
Ce activităţi îţi plac cu precădere?
Dacă ai câştiga la loterie, cum ţi-ai petrece tot restul vieţii (după consumarea unei binemeritate vacanţe).
Completaţi răspunsul la următoarea întrebare:
îmi ajut prietenii prin următoarele activităţi:
Aspectul social (cum ar fi copiii, mediul înconjurător, educaţia, guvernul, sănătatea, etc.) care mă interesează SAU mă indispune mai mult (din pricina fărădelegilor pe care le observ) este:
Care sunt mesajele sau temele pe care aţi dori, cu precădere, să le predaţi altora?

Vă rog să priviţi răspunsurile la întrebările de mai sus. Căutaţi care este tema comună ce răzbate din fiecare răspuns. Misiunea voastră globală este întotdeauna o activitate de care sunteţi deja interesat sau chiar pasionat. Ea va implica întotdeauna şi o activitate în folosul celorlalţi. Dacă sunteţi încă nesiguri cu privire la misiunea voastră, înseamnă că trebuie să vă retreziţi darurile spirituale, pentru a auzi mai bine care este îndrumarea divină, în acest sens.

Call Now Button