Lecţia 7

7. Date în plus despre misiunea globală

În următoarea lecţie, vom începe să explorăm care este misiunea voastră globală, privind mai îndeaproape scopul vieţii voastre.

Lucrătorii cu lumina, persoanele indigo şi indigo-cercetaşi au ca o trăsătură distinctivă faptul că au şi o „misiune globală”, în afara celei legate de creşterea lor personală, pe care o are orice fiinţă umană.

Misiunea voastră globală este modalitatea prin care voi puteţi face ca lumea să fie mai bună, chiar din timpul acestei vieţi. Înainte de încarnare, voi împreună cu ghizii voştri aţi creat una sau mai multe căi prin care să vă exprimaţi iubirea faţă de această lume. Aceasta este misiunea voastră globală. Ea va implica întotdeauna că va trebui să faceţi şi ceva care să vă facă inima să cânte şi care să vă aducă sensul unei împliniri.

Există mulţi oameni care fac din misiunea lor globală o carieră plătită. Pentru alţii, misiunea globală se manifestă sub forma unor activităţi de voluntariat sau a unui hobby plăcut pus în slujba altora. Există căi nenumărate prin care se poate exprima misiunea voastră globală. Având în vedere că acest lucru este atât de important în cadrul procesului de recuperare a puterii voastre indigo, vom dedica mai multe lecţii ale cursului acestei teme.

Astăzi vom aborda unele aspecte fundamentale ale misiunii voastre globale. Mai întâi, mulţi se întreabă: „Care este scopul venirii mele pe lume?”, când de fapt ei vor să spună – „Care este cariera care îmi va aduce mai multă satisfacţie?” sau „Voi găsi sau nu sprijinul financiar necesar de a-mi desfăşura o activitate care să fie strâns legată de adevăratele mele interese?”

Scopul vieţii voastre şi misiunea voastră globală sunt termeni interşanjabili. Scopul, misiunea fiecăruia reprezintă unul şi acelaşi lucru: cel de a-ţi reaminti iubirea. Pentru cei care sunt lucrători cu lumina, persoane indigo sau indigo-cercetaşi este şi aceea de a învăţa pe alţii despre ce este iubirea. Forma sub care veţi preda iubirea se schimbă şi variază de la zi la zi, atât timp cât iubirea se revarsă ca un şuvoi neîntrerupt.

Spre exemplu, a-i învăţa pe alţii să iubească înseamnă să fii un model şi o inspiraţie pentru ceilalţi, trăind la înălţimea preceptelor transmise, în integritate; să creezi ceva artistic care să îi inspire pe alţii; să sprijini o cauză care este extrem de dragă inimii tale; să dai ajutor, fără să aştepţi compensaţii sau recunoştinţă; să predai în cadrul unor seminarii sau ateliere cu caracter spiritual; să faci muncă de consiliere sau vindecare care să aibă un accent spiritual; să dezvolţi un produs care să fie remontant sau bun pentru sănătate; etc.

Tema Lecţiei 7

În lecţii anterioare, am analizat mai multe aspecte:

căile prin care ne încredinţăm altora puterea;
felul cum mânia poate fi recanalizată, pentru a ne ajuta să vedem care ne este misiunea personală; şi
dezvăluirea conţinutului misiunilor noastre personale.

Pornind de la aceste lucruri, să ne regândim misiunile noastre globale. Să analizăm care este felul nostru specific de a preda iubirea, cel care stă la baza misiunii noastre globale. Vă rog să răspundeţi din nou la nişte întrebări (preferabil, în scris, pentru a putea vedea mai limpede tiparele recurente), pentru a vedea dacă ele vor fi tot acelea de la Lecţia 3.

În copilărie, ce vă doreaţi să deveniţi la maturitate?
Cu ce vă petreceaţi timpul, pe când aveaţi cca 9-14 ani?
Care sunt meseriile pe care le admiraţi cel mai mult?
Completaţi, vă rog, următoarea afirmaţie: „Dacă ar fi să câştig la loterie, aş…….” (faceţi o listă cu lucrurile pe care le-aţi face).
Descrieţi felul cum visaţi, în detaliu:
Acum vedeţi care este elementul comun al tuturor întrebărilor.

Răspunsul la întrebările 1 şi 2 este foarte important, pentru că, în copilărie, eraţi capabil/ă să vă reamintiţi de contractul semnat de sufletul vostru şi de misiunea voastră globală. Ce au în comun toate aceste răspunsuri? Scrieţi tot ce vă trece prin minte sau tot ceea ce consideraţi că ar fi legături intuitive.

Call Now Button