Muzica - instrument în managementul dezvoltării personale

Concert de muzica a stilului khoomei (arta tuvana a cantatului din gat) din Republica Tuva, Siberia, susținut de Nikolay Oorzhak și Elena Kokorina, Amir Oorjak
Cântatul din gât practicat în Tuva, Khoomei, Hooliin Chor (în mongolă, „gâtul” în armonie sau armonia gâtului) este o variantă specială de cântări practicate locuitorii din Mongolia, Mongolia Interioară, Tuva și Siberia. În 2009, a fost înscris pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității UNESCO, sub numele de Artă Mongolă a Cântatului (Mongolian art of singing), KHOOMEI.
În varianta mongolă a cântatului din gât, cântărețul se acompaniază singur cu un instrument. Își ține singur isonul, iar peste ison mai produce un sunet din aceeași gamă armonică a sunetului de bază. Cântărețul folosește diverse tehnici vocale pe același sunet.

Nikolay stăpânește și folosește toate tehnicile vocale, putând cânta orice stil de muzică dorește. Folosirea îmbinată acestor tehnici duce practic la măiestria sa în Khoomei, Arta tuvana a cântatului din gât.
Nikolay susține seminarii în diferite orașe din Rusia, Ucraina şi Europa, predând cântatul din gât şi folosind sunetele armonice pentru vindecare şi dezvoltare personală.

În 1995, Nikolay a fost invitat în India la celebrarea aniversării de 60 de ani ai Sfinţiei Sale Dalai Lama.

A participant la Festivalul Internațional de Jazz „Jazz pe Nipru” care a avut loc în octombrie 2004 la Dnepropetrovsk.
În perioada 15 iulie – 18 iulie 2004, a participat la un festival internațional de jazz organizat de Fundația Maximilian Voloshin din Koktebel.

În 2002, a avut un tur de trei luni, plin de success, în Canada şi SUA la invitaţia lui Steeve Sklar (Asociaţia Internaţională pentru Cântecul Armonic) şi Societatea Şamanică din Canada. În timpul acestui tur, a avut o întâlnire cu doctorul Michael Harner, fondatorul și directorul Fundaţiei pentru Studiile Şamanice, care a evaluat abilităţile lui Nikolay ca fiind foarte înalte.

În 2015, Nikolay este unul dintre câștigătorii «Музыка Земли» 2015 (Festivalul “Muzica Pământului”) desfășurat la Moscova.

Un moment cultural inedit .

Data 17.04.2019 , ora 19

Locația :
Universitatea din București, Facultatea de Chimie,Amfiteatru R3
B-dul Regina Elisabeta nr. 4-12, Sector 1, București

Organizatori:
Fundaţia Floarea Vieţii
Universitatea din București
Centrul de Managementul Resurselor Umane, Facultatea de Administrație și Afaceri
Centrul de cercetare Transdisciplinară, Facultatea de Administrație publică, Școala Națională de studii politice și Administrative

Parteneri:
Puritate și Lumina SRL

Contact:
Ana Tănăsuc
telefon 0733 623 497
email: onespiritro@gmail.com

Intră aici să cumperi biletul
https://www.iabilet.ro/bilete-muzica-instrument-in-managementul-dezvoltarii-personale-41847/

Locurile sunt limitate. Biletele vor fi achizitionate doar prin reteua iabilet.ro

Intrarea la eveniment se face doar in baza biletului cumparat pe iabilet.ro

Copii cu varsta pana in 10 ani, pot participa gratuit.

Prețul unui bilet este 110 lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro
și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Call Now Button