Lecţia 17

17. Să învăţăm cum să ne apărăm şi să ne curăţăm psihic

În interacţiunea noastră zilnică cu alte persoane, adunăm regulat o sumedenie de energii. Putem face fie experienţa cuiva care va încerca să ne fure de energie, fie a unuia care va încerca să ne bombardeze cu energie, mai ales dacă acea persoană vrea să ne impună să facem ceva sau dacă este supărată pe noi. În alte ocazii, putem să ne confruntăm sau să depăşim o situaţie când energia este densă, nefericită sau haotică. Câmpul energetic care ne înconjoară fiecare din corpuri este foarte sensibil şi poate colecta o serie de energii „străine” care pot interfera cu propriul nostru câmp energetic individual. Această „interferenţă” ne poate afecta capacitatea de a gândi limpede sau ne poate face să ne simţim fie deprimaţi, la pământ, fie instabili.

Există câteva unelte simple pe care le putem folosi cu uşurinţă, pentru a ne proteja şi/sau curăţa de aceste energii străine sau nedorite, îngăduind şi manifestarea energiilor vindecătoare.

Iată câteva opţiuni pentru a vă apăra psihic:

Chemaţi-l pe arhanghelul Mihail (îngerul protecţiei) şi rugaţi-l să plaseze un glob de lumină albastrui-deschisă, în jurul vostru. Acest glob luminos este purtătorul unor energii protectoare care vă vor ajuta să vă apăraţi de energiile străine nedorite sau negative.
Vă puteţi, de asemenea, imagina un glob de lumină care vă înconjoară. Acest glob dispune de o substanţă care creează la exterior un efect de oglindă, refractând toate energiile străine sau negative în Univers, ele fiind astfel reciclate şi vindecate. Puteţi activa acest glob, stabilindu-vă intenţia şi rostind cu voce tare: „Intenţionez şi comand ca toate energiile negative, care ar încerca să intre în câmpul meu, să fie refractate Universului, pentru a fi curăţate!”

Opţiuni pentru curăţarea psihică:

Energiile altora se prind „ca într-o reţea”, în câmpul vostru. Pentru a vă curăţa, trebuie să fiţi întrutotul în energia voastră şi împământaţi. Acest exerciţiu va face ca energiile altor persoane să nu vă atingă, voi devenind conştienţi de curgerea cosmică a energiei prin corpul vostru.

Respiraţi profund de câteva ori. Vizualizaţi sau conştientizaţi coloana vertebrală şi concentraţi-vă energia în apropiere de baza coloanei vertebrale. Acolo se află localizată chakra 1. Fixaţi-vă atenţia pe această zonă a corpului fizic şi simţiţi cum un tub enegetic se porneşte de acolo, către centrul Mamei-Pământ. Acum îngăduiţi oricărei energii care nu vă aparţine să „plece”, să fie eliberată în jos, prin acest tub energetic, către centrul Mamei-Pământ. Mama va îmbrăţişa această energie. Simţiţi conştient cum ea va transmuta această energie în lumină. O dată ce vă veţi simţi purificaţi, deveniţi conştienţi de ritmul şi de bătaia inimii Mamei-Pământ. Simţiţi întreaga natură, simţiţi cum întreaga sa energie urcă din Pământ, prin tălpile picioarelor voastre. Simţiţi această curgere de energie care intră în chakra 1. Deveniţi conştienţi de energia cosmică a galaxiilor, stelelor, planetelor şi simţiţi cum toată această energie curge în jos, prin chakra coroană. (Dacă vă este mai uşor, vizualizaţi cum o lumină albă pură vine din Univers, vă puteţi folosi şi de această imagine). Simţiţi cum această energie se mişcă prin şi în jos, curgând către chakra 1. Acum îngăduiţi energiei Pământului şi energiei cerului să se unească şi să curgă, fără efort, în sus, prin partea anterioară a corpului, prin chakrele 2, 3, 4, 5 şi 6, iar apoi către chakra coroană.

Îngăduiţi-i să vă învăluiască de jur-împrejur, contopindu-se cu prezenţa lui „EU SUNT”din voi.
Vizualizaţi un dipozitiv de măsurat având o scală a procentelor şi întrebaţi-i pe îngeri, rugându-i să vă arate cantitatea de energii străine, negative care se mai află acum în câmpul vostru. O dată ce îngerii vă vor arăta această cantitate, rugaţi-i să vă îndepărteze acea cantitate de energii din sistem. Vizualizaţi cum îngerii vă scapă de toate aceste energii care nu vă aparţin. Conectaţi-vă din nou la acel dispozitiv, până ce el vă va semnala că aţi fost complet curăţaţi de acele energii străine.
Staţi liniştiţi , concentrându-vă pentru un moment pe respiraţie. Apoi rostiţi cu glas tare şi convingător următorul enunţ: „Intenţionez şi îmi propun ca orice energii străine, negative să îmi fie deconectate ACUM şi să fie trimise în locurile de unde provin!” Vizualizaţi cum toate firele şi energiile care erau atârnate de voi cad, se desprind de voi şi cad. Vizualizaţi apoi o lumină albă, strălucitoare intrând în întregul vostru câmp şi curăţând orice reziduu.

Puteţi exersa oricare sau toate exerciţiile acestea simple, pentru a vedea care rezonează mai bine cu voi. Vedeţi cât de repede vă veţi simţi „mai uşor” sau cât de rapid veţi resimţi cum tihna/pacea şiîmpământarea se instalează în fiinţa voastră, o dată ce câmpul s-a curăţat.

Call Now Button